sreda, 7. oktober 2015

Bo Dulce Maria zaigrala v filmu "Más allá de la herencia"?


Dulce Maria je v medijih že nekajkrat povedala, da bo v prihajajočem letu posnela dva filma. No, govorice o njeni vlogi v enem izmed filmov so že 'v polnem teku'.

Producent Ale Gonzalez Padilla je pevko v zadnjih objavah večkrat omenil ob svojem novem projektu, ki je film z naslovom Más allá de la herencia, pri katerem bo sodelovala tudi igralka Isabel Burr. Gonzalez je govorice še bolj okrepil z retweetom, ki ga je dal eni izmed pevkinih oboževalk, ki je zapisala, da bo Dulce v njegovem filmu zaigrala glavno vlogo. Filmu so pozornost namenili tudi v reviji Variety iz ZDA, v kateri so zapisali sledeče:

Mehiški filmar Ale Gonzalez Padilla (Eu amo Miami, Regresa) je najavil svoj prihajajoči projekt, film Más allá de la herencia (Beyond heritage). Film je bil izbran za predstavitev na festivalu London Raindance's Focus, ki bo prihodnje leto potekal v Mehiki.

Zgodba filma Beyond heritage se prične s prihodom gospoda Miguela, bogatega španca, in njegove hčere v Mehiko. Gospod Miguel umre, njegova hči Lola, zelo razvajeno dekle, podeduje vso njegovo premoženje, razen ene njegovih najdragocenejših lastnin: jahte.

Producenti načrtujejo približno pet mesecev časa, v katerih bodo poskušali zbrati potrebna denarna sredstva za financiranje celotne produkcije filma, temu pa bo sledilo osem tednov snemanj filma v poletnem času leta 2016. Snemanje filma bo potekalo v Dominikanski Republiki, na Karibih in v Panami.

Ali je ta govorica resnična ali ne je vprašanje časa. Predvidevamo lahko, da bosta pevka in/ali producent v kratkem govorice potrdila ali ovrgla.

Vir: Twitter, Variety