sreda, 21. maj 2014

Dulce je v Lunariu predstavila svojo novo ploščo Sin Fronteras

Včeraj ob 20:30 (3.30 zjutraj po našem času) je Dulce Maria pred približno 300 oboževalci, družino in prijatelji predstavila svojo novo ploščo Sin Fronteras v Lunariu. Mini koncert je bil zelo emotiven tako zanjo, kot za oboževalce. Že dan pred koncertom je Dulce preko twitterja pozvala oboževalce, naj ji pomagajo odpeti pesmi, če bo jokala:


Na presdtavitvi je zapela vse pesmi iz novega albuma, vsako pesem je pospremila z besedami, opisi in zahvalami. Seveda ni manjkalo niti solz, že pred prvim refrenom pesmi "Te quedaras" so Dulce premagale solze. Oboževalci pa so njeno prošnjo vzeli smrtno resno, medtem, ko so njo premagovale solze, so oni pridno prepevali pesem, dokler si Dulce ni dovolj opomogla, da je lahko nadaljevala s petjem. Videoposnetek pesmi "Te quedaras" si lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=fNbADFIth4c&feature=youtu.be

Več podrobnosti o predstavitvi plošče bomo objavili v naslednjih dneh. Medtem pa si lahko ogledate tudi številne fotografije, kjer lahko jasno vidite, da so se vsi prisotni odlično zabavali.



















Vir fotografij: @pritpr, @DMForoUnivision, @DulceOnlineNews, @LunarioMx