sreda, 14. maj 2014

Bled je za Dulce Mario najlepši kraj na svetu


Nekdanja članica skupine RBD, Dulce Maria, ki se je mnogi še vedno spominjajo po vlogi uporniške Roberte Pardo v telenoveli Rebelde, je v enem izmed brazilskih intervjujev povedala, da je njen najljubši kraj na svetu Bled.

Nobena skrivnost ni, da je mehičanka Slovenijo prvič obiskala leta 2008 s skupino RBD s turnejama Empezar Desde Cero Tour ter La Gira Del Adios. Rdečelaska je bila povsem očarana nad lepotami Slovenije, njeno pozornost pa je najbolj pritegnil Bled.

V enem izmed zadnjih intervjujev ga je ponovno omenila. Za brazilske medije je odgovorila na nekaj kratkih vprašanj, kot so  najljubša pijača, hrana, žival, glasba in kraj. Znova je izpostavila slovenski Bled, katerega je opisala: "V sloveniji sem obiskala kraj, ki se imenuje Bled. Je zelo lep, a vendar majhen kraj. Gre za jezero turkizne barve, na sredini pa je otoček s cerkvijo. In malce stran je grad... zelo je lepo."

Na videoposnetku intervjuja si lahko v minuti 1:17 pogledate, kaj je zvezdnica izjavila o našem Bledu za brazilske medije: https://www.youtube.com/watch?v=6ypRlkhYx-4

Vir videoposnetka: @DMForoUnivision