sobota, 23. junij 2018

Spregovorila je o novi mladinski telenoveli Pedra Damiána


Minilo je 12 let, odkar je mladinska telenovela Rebelde osvojila svet. Z zanimivo zgodbo, glasbeno skupino in veliko marketinških izdelkov, kot so bile knjige, zvezki, revije in lutke, je telenovela postala svetovni fenomen in to v času, ko družbenih omrežij še ni bilo, oziroma so bila le ta šele v nastajanju.

Danes na mehiških tleh pod okriljem producenta Pedra Damiána že potekajo snemanja nove mladinske telenovele z naslovom Like, la leyenda. Igralska zasedba prihaja iz vseh koncev in krajev, producent pa si najverjetneje tudi tokrat želi ponoviti stare uspehe. "Pedrovemu novemu projektu že nekaj časa tesno sledim, z njim sem se tudi pogovarjala in slišala nekaj njihovih pesmi, zato sem prepričana, da bo celoten projekt zelo uspešen. Tudi mlajše generacije to potrebujejo. Vsi smo imeli vzornike, katerim smo v svoji mladosti sledili, pesmi s katerimi bi se poistovetili in mislim, da ta generacija to potrebuje, še posebej sedaj, ko je ponovna vrnitev skupine RBD na glasbene odre povsem nemogoča. Mislim, da bo za nove generacije ta projekt prišel ravno ob pravem času," je na to temo dejala Dulce María, ki je davnega leta 2004 navduševala v vlogi Roberte Pardo.



32-letna igralka je razkrila, da v času snemanj telenovele Rebelde odnosi med igralci in oboževalci niso bili tako neposredni, za kar so dandanes poskrbela družbena omrežja. "V našem času ni bilo družbenih omrežij, s katerimi se lahko povežemo z ljudmi iz prav vsake države na svetu. Danes ti lahko oboževalci sporočijo svoje mnenje in misli, včasih pa smo za to imeli samo forum Univisión, na katerih smo lahko občasno spregovorili z oboževalci. Prepričana sem v uspeh prihajajoče telenovele, saj v Like nastopajo igralci različnih narodnosti, kot so Japonska, Izrael in Brazilija. Povrhu vsega si bo vzporedno s televizijskimi zasloni projekt moč ogledati tudi na spletu, kar je še dodatni plus," je priznala zvezdnica.

V prihajajoči telenoveli pa se bosta igralca Christian Chávez in Zoraida Gómez, ki sta obiskovala Elite Way School v telenoveli Rebelde, preizkusila v vlogi profesorjev. "Zori in Christian se v vlogah profesorjev najverjetneje zelo zabavata, malce pa jima je najverjetneje čudno, saj smo se mi dolga tri leta po tistih hodnikih in učilnicah sprehajali v vlogah učencev," je dejala.

O morebitnem sodelovanju v projektu se bolj nagiba k odgovoru ne. "Vloga Roberte je zaznamovala mojo kariero in moje življenje. Povrhu vsega pa je bila Roberta tako uporniška in svojeglava, da se nikakor ne morem videti v vlogi profesorice, razen če bi potrebovali osebo, ki je bolj nora od učencev, katerim rada daje neprimerne nasvete. Rebelde je bil pomemben in uspešen projekt, ki je zame osebno nedotakljiv in neponovljiv," je priznala z nostalgijo.