sreda, 20. junij 2018

Najavila je nov veliki koncert v Mehiki


Po turneji DM world tour, se bo Dulce Maria že kmalu znova vrnila na glasbene odre z novim in drugačnim projektom. Pred kratkim je zvezdnica svojim oboževalcem namreč kar preko družbenih omrežij sporočila, da že organizira nov veliki koncert, ki bo 5. oktobra potekal v Mehiki, natančneje v dvorani Teatro Metropólitan. Celotno zadevo je Dulce poimenovala z imenom Origen.

32-letna zvezdnica je v več intervjujih razkrila, da bo na koncertu predstavila nove pesmi, čeprav ni povsem prepričana ali ji bo do takrat uspelo posneti dovolj pesmi za izdajo enega albuma, je pa prepričana, da bo tokrat pesmi izbirala med tistimi, ki jih je v preteklosti že napisala, a se niso uspele uvrstiti na nobenega izmed njenih preteklih albumov. "5. oktobra bom v dvorani Teatro Metropólitan predstavila svoj nov glasbeni projekt, ki nosi naslov Origen, obenem pa bomo seveda tokom koncerta obudili spomin tudi na moje pretekle albume. Navdušena sem, da bom to lahko delila z vami, celoten projekt pa pripravljam z veliko ljubezni in sanjami, zaradi katerih sem se posvetila glasbi," je zapisala.


Vstopnice za koncert so že v prodaji, svojo udeležbo na koncertu pa so potrdili že številni oboževalci iz vseh koncev in krajev. Prodaja VIP vstopnic, ki vključuje tudi srečanje s pevko pred ali po koncertu je šla za med, saj so bile v le nekaj urah razprodane, zato so organizatorji že ponudili nove vstopnice, ki so že na prodaj na spletu ali pa na samem okencu pred dvorano, v kateri bo potekal koncert.