sobota, 10. marec 2018

Pred natanko enim letom je izšel album DM


Na današnji dan pred natanko letom dni je luč sveta ugledal tretji samostojni glasbeni album Dulce Maríe, s preprostim naslovom DM. Producenta tega albuma, na katerem je moč najti 13 pesmi, sta bila Ettore Grenci in Andrés Saavedra, svoje pa je dodal še Predikador, ki je poskrbel za produkcijo pesmi Volvamos.

Prvi single tega albuma je bila pesem No sé llorar, ki je svojo veliko premiero dočakala tudi na slovenskih radijskih postajah, še posebej so pesem izpostavili na mariborskem radiu City. Ob izidu je album zasedel lestvice Top 10 najbolj prodajanih albumov v kar devetih državah: Braziliji, Kolumbiji, Izraelu, Čilu, Slovaški, Argentini, Mehiki, Španiji ter seveda tudi v Sloveniji.

Dulce je ta album predstavila na koncertih v Mehiki, Braziliji in Španiji. Izdala pa je tudi videospote za tri pesmi: No sé llorar, Volvamos in Rompecorazones. Že kmalu pa naj bi izšel tudi videospot za pesem Tal vez en Roma, ki ga je zvezdnica sestavila izključno za svoje oboževalce, vseboval pa naj bi veliko posnetkov iz vseh koncertov. Točen datum izida še ni znan.