sobota, 10. marec 2018

Mehiška zvezdnica je kar trikrat dodobra pretresla družbena omrežja


Mehiška pevka in igralka, Dulce María, je ena svetovno znanih mehiških zvezdnic zahvaljujoč svoji vlogi v mladinski telenoveli Rebelde. Nadarjenost in karizma sta njeni lastnosti, s katerima osvaja oboževalce, toda nobena skrivnost ni, da je s svojimi objavami kar nekajkrat dodobra pretresla družbena omrežja. Predstavljamo vam tri objave, s katerimi je vso pozornost javnosti pritegnila nase.

1. Poziranje v kopalkah

Zvezdnica je pred kratkim za svoje oboževalce objavila fotografijo, na kateri pozira v kopalkah turkizne barve, s katero je osupnila svoje sledilce. Zelo redko se zgodi, da je 32-letna zvezdnica pripravljena odvreči veliko večino oblačil ter javnosti pokazati svoje zapeljivo telo. Z objavo je dosegla skoraj 200.000 všečkov ter skoraj 2.000 komentarjev.

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on

2. Obujanje spominov na skupino RBD

Na dan, ko se praznuje svetovni dan skupine RBD, je na družbenih omrežjih v spomin objavila fotografijo omenjene skupine, s katero je takoj vzbudila velik odziv s strani oboževalcev skupine. Skupno je s to fotografijo na Instagramu presegla 400.000 všečkov ter pridobila več kot 14.000 komentarjev. Potrebno je priznati, da je bila skupina svetovni fenomen, ki ima še danes ogromno število oboževalcev iz vseh, še tako majhnih kotičkov sveta. 



3. Ob obujanju spominov na dni, ko je bila rdečelaska

Njeno kariero je brez dvoma zaznamovala rdeča barva las, ki je še danes najbolj priljubljena med njenimi oboževalci, ki so v njeni nadarjenosti pričeli uživati ob spremljanju mladinske telenovele Rebelde. Ker se zvezdnica tudi sama rada spominja teh dni, s svojimi oboževalci zelo rada deli fotografije iz časov, ko je bila rdečelaska. Med oboževalci pa je ta njena pričeska tako zelo priljubljena, da jo še danes prosijo, naj si znova prebarva lase na rdečo barvo. S fotografijo, katero je objavila pred dobrima dvema tednoma, je presegla 300.000 všečkov ter dosegla več kot 3.000 komentarjev. 

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on