sobota, 10. marec 2018

Ne želi se posvetiti urbanemu žanru glasbe samo zato, ker je med ljudmi priljubljen


Za razliko od drugih glasbenikov, se Dulce María ne želi podrejati glasbenim modnim muham, zato svojega glasbenega žanra nikakor ne želi zamenjati z urbano glasbo, temveč želi ostati zvesta sebi, svojim čustvom in svojemu glasbenemu stilu.

Med eno izmed prireditev v Mehiki je 32-letna zvezdnica razkrila, da bo kmalu nadaljevala svojo glasbeno pot, zato lahko že čez nekaj mesecev pričakujemo novo pesem. "Trenutno ustvarjam nekaj novega. S svojimi pesmimi želim izražati svoja čustva in zgodbe. Znova se bom posvetila ustvarjanju pesmi. Ker od izdaje mojega zadnjega albuma še ni minilo veliko časa, o snemanju celotnega albuma še ne razmišljam. Četrti album v tem letu najverjetneje ne bo izšel, imam pa že pripravljenih nekaj besedil, ki bi se lahko znašla na novem albumu," je pojasnila.

Kljub svoji ljubezni do različnih vrst glasbe pa je pevka zanikala idejo, da bi se podala v žanr urbane glasbe, kot je to storila pevka in njena dobra prijateljica, Maite Perroni. "Ne verjamem, da bi se odločila za tako veliko spremembo. Pri svojih pesmih rada vidim, da so ustvarjene po mojem okusu in se z njimi lahko poistovetim. Trenutno še nimam povsem jasno osnovanih načrtov o tem, kakšne pesmi si želim ustvariti za prihodnji album, vem pa, da si želim biti zvesta sama sebi in svojim doživetjem. Ustvariti želim nekaj svojega, bolj osebnega," je priznala.

Za konec je še potrdila, da je zelo ponosna na to, da je njena pra-teta, Frida Kahlo, dobila svojo lutko v fizični obliki. "Frida je bila edinstvena oseba. Počela je veliko različnih stvari, s čimer je na nek način izzivala norme takratne družbe, kar se meni osebno zdi zelo poguno dejanje. Zelo jo občudujem. Neverjetno je, kako je lahko vso svojo bolečino spremenila v umetnost in je še danes velika ikona naše družbe," je zaključila.