torek, 24. oktober 2017

Predstavitev serije Muy padres medijem


V Mehiki je 18. septembra potekala predstavitev nove serije, Muy padres, kjer so mediji med prvimi dobili vpogled v to, kaj lahko od tega projekta pričakujemo. V zgodbi nastopajo trije očetje: eden je samski, drugi ločen, tretji pa je 40-letni oče, ki je šele pred kratkim spoznal otroka, ki naj bi bil njegov sin.

V glavnih vlogah nastopajo znana imena, kot so Mario Morán, Héctor Suárez Gomis, Betty Monroe in Dulce María. Na njihovih ramenih leži vsa teža te zgodbe, ki bo s seboj prinesla številne zaplete, razplete, smešne situacije, pa tudi pomembne zgodbe vsakega posameznega lika, ki bodo vsem gledalcem predale neko sporočilo.

V zgodbi glavnega para tega projekta nastopata Dulce María in Víctor González. Kot smo na naši strani že pisali, bo Dulce tokrat nastopila v vlogi vzgojiteljice Pamele, ki se s svojim poklicem ves čas trudi pustiti svoj pečat na otrocih, pa tudi na njihovih starših. Pamela ima za seboj zelo težko preteklost, katero bomo imeli priložnost odkriti in razkriti tokom celotne serije, ki naj bi po besedah nekaterih igralcev imela 90 delov.

Serijo je že mesec dni, od ponedeljka do petka, mogoče spremljati na programu Imagen ob 2o. uri (mehiški čas).