ponedeljek, 20. marec 2017

Kmalu prihaja videospot za pesem Rompecorazones


Dulce Maria nekaj dni pred izdajo albuma izdala nov single z naslovom Rompecorazones. Med številnimi promocijami pa je izdala veselo novico. Za pesem bo kmalu posnet tudi videospot, ki ga bodo posneli na koncertu v Mehiki, 24. marca.

"24. marca imam v Teatru Metropolitan prvi koncert, ki bo zaznamoval uvod v novo koncertno turnejo. Datum je z vsakim dnem bližje. Na ta dan pa bomo posneli tudi videospot za pesem Rompecorazones. Videospot bo malce drugačen, saj bo vseboval različne stvari. Vanj bomo vključili prizore iz odra, a boste priča tudi drugim stvarem: kaj se dogaja z mano v zaodrju, videli boste tudidruge posebne trenutke, katerim drugače najverjetneje niste priča. Povrhu vsega pa bodo tudi vsi prisotni v dvorani del tega videospota," je dejala zvezdnica.

Ta spletna stran deluje s pomočjo sponzorjev in oglasov. Pomagajte nam stran ohraniti aktivno s preprostim klikom na oglase. Hvala vsem za pomoč!

Este sitio web funciona con la ayuda de los patrocinadores y publicidad. Ayúdanos a mantener el sitio activo con un simple clic en los anuncios. ¡Gracias a todos por su ayuda!

Vir: Dulce Maria