sreda, 25. januar 2017

Dulce Maria zanikala govorice o nosečnosti


Včeraj je po družbenih omrežjih zaokrožila zelo sporna novica o morebitni nosečnosti Dulce Marie. Mehiška revija TV Notas je bila tista, ki je sporno novico objavila na naslovnici njihove revije. Kot da to ne bi bilo dovolj, je avtor članka pevko ves dan nadlegoval na družbenih omrežjih s seksističnimi komentarji in žaljivkami. Dulce pa je zadevo želela razjasniti, zato je jezna napisala:

"Hahaha samo to je še manjkalo! Seveda nisem noseča. Res ne vem, kje najdete toliko laži. Sploh ne vem, kaj ste napisali v vašem 'članku', a lahko povem, da je poln LAŽI. Ne morem verjeti vsem tem norostim, ki so prišle iz vaše prevelike domišljije. To je že četrtič, ko ta revija poroča o moji lažni nosečnosti. Ne razumem, kako lahko s takšno lahkoto objavljajo laži, brez da bi za svoje besede imeli en sam dokaz. Ne vem, kako lahko nekdo, ki piše takšne laži, sebi reče, da je novinar. Kako lahko ponoči sploh spite?" je jezno zapisala.





Po vsem nadlegovanju pa je revija po teh sporočilih, ki jih je objavila Dulce, šla še korak dlje. Na spletni strani so osvežili objavo in ji priložili fotografijo izvida o njeni nosečnosti. Seveda bi to lahko bil dokaz, da pevka laže, vendar pa temu ni tako. Kopija izvida je datirana na 12. januar 2017, kar bi bilo vse lepo in prav, če se ne bi pod izvid podpisal zdravnik, ki je umrl marca 2016, torej pred 10 meseci.