sreda, 4. januar 2017

Dulce Maria v intervjuju za revijo Líderes Mexicanos


Prvi intervju Dulce Marie v letošnjem letu je izšel na spletnem portalu revije Líderes Mexicanos, za katero smo že pred časom povedali, da je ena najpomembnejših Mehiških revij, v kateri se pojavljajo ljudje, ki Mehiko predstavljajo na svetovni ravni. V nadaljevanju si lahko preberete preveden intervju, v katerem je pevka in igralka spregovorila o svoji karieri in načrtih za prihodnost.

Je lastnica privlačne osebnosti in se zelo dobro zaveda kakšen vpliv ima na mlade. Dulce Maria je z nami spregovorila o svojih načrtih v novem letu, v katerem bo sodelovala v filmu ter pričela s promocijo novega albuma, ki bo izšel v mesecu marcu.

Na zadnji podelitvi nagrad Eliot Awards je Dulce Maria na tamkajšnjem odru predstavila svoj zadnji singl, ki nosi naslov Volvamos in ga je pevka posnela v duetu z Joeyjem Montano. S to pesmijo se je podala v, zanjo povsem nov glasbeni žanr, urbane glasbe, ki je med mladimi zelo priljubljena. 

Omeniti je potrebno, da je pevka in igralka na prvi podelitvi teh nagrad v letu 2015 prejela nagrado v kategoriji Likes verdaderos za svoje delo na Facebooku, družbeno omrežje, s pomočjo katerega je zvezdnica pogosto v stiku s svojimi oboževalci. "Zelo rada se izražam, prav tako rada pokažem rezultate svojega dela. Z oboževalci rada delim pozitivna sporočila, koščke mojega življenja, fotografije in druge podobne stvari. Neverjetno je, da se lahko s pomočjo enega samega klika povežeš s celotnim svetom," je dejala.

Pri svojih 31. letih se Dulce Maria zelo dobro zaveda pomena družbenih omrežij ter negativnega ali/in pozitivnega vpliva, ki ga imajo le ta na ljudi, zato ves ljudi poziva, naj bodo pri njihovi uporabi odgovorni. "Na žalost se številni ob njihovi uporabi želijo nasmejati in pozabiti na vse drugo. Seveda je to dovoljeno. A mi, kot znane osebnosti smo tisti, ki moramo prevzeti odgovornost in se odločiti ali želimo ljudem dati pozitivna ali negativna sporočila," je dodala.


NOVO LETO, NOV ALBUM

Čeprav je Dulce Maria s pesmimi No sé llorar, Dejarte de amar in Volvamos svojim oboževalcem že dala majhen predogled njene nove glasbe, bo celoten album izšel šele v mesecu marcu. "V začetku lanskega leta sem posnela telenovelo z naslovom Corazón que miente, za katero sem napisala pesem Dejarte de amar. Prvi uradni singl prihajajočega albuma pa je pesem No sé llorar. Drugi uradni singl je pesem Volvamos, ki je bolj zabavna. Gre za urbano pesem, ki sem jo posnela v duetu z Joeyjem Montano. Ta pesem je bila drzen preizkus zame, zato je tudi videospot zanjo veliko bolj zapeljiv od ostalih," je izdala pevka.


Poleg predstavitve in promocije novega albuma, ima Dulce Maria že kar precej zaseden urnik v letu 2017. "V mesecu marcu bo izšel celoten album, za katerega sem nekaj pesmi napisala sama. V Mehiki želim pripraviti malce večji koncert, ki bo namenjen predstavitvi albuma. Aprila odhajam na turnejo v Brazilijo in zdi se, da bom poleti znova obiskala Španijo," je še dodala.