ponedeljek, 9. januar 2017

Dulce Maria zanika, da se je zapletla v razmerje s poročenim moškim


Dulce Maria je v novo leto vstopila zaljubljena v producenta in skladatelja Paca Álvareza. Vendar pa so njeno srečo zasenčile številna sporočila, ki so krožila po družbenih omrežjih. Namreč v prav vseh sporočilih je pisalo, da je njen novi izbranec še vedno poročen. Povsem naveličana takšnih in drugačnih negativnih govoric je pevka pretrgala tišino in pojasnila status svojega izbranca. "Ne izmišljujte si! Ločen je! Kako lahko sploh pomislite na to, da bi na družbenih omrežjih objavila romantično fotografijo, če bi bil še vedno poročen? Saj nismo muslimani, da bi svojega fanta delila še z ne vem koliko drugimi ženskami," je dejala, ko so jo novinarji povprašali o tej temi.

Obenem je priložnost izkoristila tudi, da je izdala nekaj podrobnosti o njunem razmerju. "Že kar nekaj časa sva prijatelja in trenutno šele poizkušava biti nekaj več. Zelo sem vesela. Poleg tega imava veliko skupnih stvari, ena izmed teh stvari je najina strast in ljubezen do glasbe," je izdala.

Dulce Maria je skoraj dve leti preživela sama, saj je bila v tem času povsem osredotočena na številne projekte, kot sta bila na primer telenovela in nov album, ki bo izšel čez dobra dva meseca. Pevkine misli pa trenutno uhajajo h prvemu večjemu koncertu v Mehiki, ki bo 24. marca potekal v dvorani Teatro Metropolitan.