ponedeljek, 9. januar 2017

Dulce Maria je že pripravljena na koncert v Mehiki


Dulce Maria se je prvič v letošnjem letu s svojimi oboževalci družila na podpisovanju, ki je potekalo dobra dva meseca pred izdajo njenega novega albuma. V intervjuju za medije je pevka in igralka izdala, da je album že v celoti pripravljen. Izdala je, da bo skupaj z izdajo albuma in koncertom v Mehiki proslavila dan žena. "Dan žena je potrebno praznovati vsak dan, ne le 8. marca. Ta prvi večji koncert v Mehiki je pravzaprav izpolnitev mojih sanj, saj sem si že nekaj časa želela nastopiti v dvorani Teatro Metropolitan. To priložnost bom izkoristila, da se bom s pomočjo svojih pesmi in dejanj izrazila kot ženska v današnji družbi, ki se neizmerno trudi zatreti naš glas," je poudarila.

Nekdanja članica skupine RBD je še dodala, da ženske zavzamejo uporniški položaj le takrat, ko želijo doseči svoje cilje, braniti svoje ideje, se borijo za svoje sanje ... "Ne rabimo se dokazovati nikomur, niti same sebi ne."

Priznala je, da je zelo zadovoljna s svojimi dosedanjimi dosežki. "Zelo sem vesela, saj z vsakim dnem izpolnjujem svoje cilje. V Metropolitanu bom prvič zapela vse pesmi iz novega albuma, obenem pa bom priložnost izkoristila za kratek sprehod med pesmimi, ki sem jih prepevala v skupini RBD, pa vse tja do tistih, ki bodo izšle kmalu."

Vir: Siete24