torek, 12. januar 2016

Dulce Maria potrdila udeležbo na koncertu skupine Jeans


Zdelo se je povsem neuresničljivo, toda končno so se govorice in sumničenja končno le potrdila, Dulce Maria se bo udeležila koncerta skupine Jeans, katerega dekleta pripravljajo v dvorani Auditorio Nacional.

Odkar je v javnost prišla novica o ponovni združitvi skupine Jeans, so se pojavile tudi govorice, da se bo skupini pridružila tudi Dulce Maria, vendar pa je sama te govorice takoj zanikala, obenem je v kali zatrla govorice, da se preostalim članicam ne bo pridružila iz ekonomskih razlogov. Razlog o njeni zavrnitvi je bila njen prenapolnjen urnik in nezmožnost, da bi se podala na turnejo, katero so dekleta načrtovala.

Vendar pa je kljub temu vedno obstajala možnost, da se jim bo morda pridružila na kakšnem koncertu. In pred kratkim je Dulce Maria potrdila, da se bo dekletom na odru pridružila 31. marca v dvorani Auditorio Nacional. Vendar pa pevka pojasnjuje, da ne bo ves čas na odru s skupino.

"Skoraj potrjeno je dejstvo, da se bom v mesecu marcu pridružila skupini Jeans na koncertu. Do sedaj nam srečanje nikakor ni uspelo. Trenutno se še dogovarjamo, vendar pa ne bom odpela več kot eno pesem, ki bo seveda ena izmed pesmi, ki se je nahajala na plošči, katero smo posnele skupaj. Moji spomini na tisti čas so zelo lepi in nepozabni, saj sem mnenja, da je moje sodelovanje s skupino zaznamovalo mojo kariero. In od takrat je minilo že skoraj 15 let," je pevka povedala v enem izmed intervjujev.

Tudi v letošnjem letu bo Dulce Maria promovirala svojo glasbo, tako v rodni Mehiki, kot tudi izven njihovih meja. Poleg tega bo to leto zaznamovala njena vrnitev na televizijske zaslone s telenovelo Corazon que miente, v kateri bo interpretirala zlobnico Renato. 

"Moj lik je pravzaprav precej zabaven, Renata je negativka, vendar pa ni zlobna. Zelo rada se zaplete v težave in prepričana sem, da se globoko v njej skriva tudi njena dobra stran," je povedala nekdanja članica skupine RBD.

Vir: Zeleb