torek, 12. januar 2016

Dulce Maria je pogrešala snemanja telenovel


Kljub različnim in obenem napornim lokacijam snemanj telenovel, Dulce Maria uživa v svoji vlogi v telenoveli Corazon que miente, kot da bi to počela prvič.

"Priznati moram, da zelo uživam. Toliko časa sem bila oddaljena od snemalnih studiev in lokacij, mislim da približno šest let, v tem času sem pred kratkim sprejela samo eno majhno vlogo. Počutim se, kot da začenjam znova, graditi lik, biti s celotno igralsko zasedbo ... je zelo lep občutek, pogrešala sem igranje ter vživetje v lik, katerega interpretiraš. Zelo sem zadovoljna, še posebej z likom Renate," je pojasnila pevka.

Delo z Mapat je pevki v veliko veselje, saj je le ta ne poveličuje v zvezde, temveč z njo ravna kot s katerimkoli drugim sodelujočim pri telenoveli.

"Pri Mapat mi je najbolj všeč, da smo zanjo vsi enaki, snemalci, igralci, kar je vredno občudovanja. Na delovnem mestu vlada harmonija, vsi smo tam iz istega razloga. Mislim da nam gre zelo dobro, kar mi je v še večje zadovoljstvo," je dejala.

Na dan Svetih treh kraljev je imela Dulce priložnost dan preživeti s celotno ekipo telenovele, s katerimi je obujala spomine na otroštvo ter obenem tudi na igrače in druge dobrote, ki jih je takrat prejemala.

"Eno najboljših daril, ki sem jih takrat dobila, je bila barbie hiša, ki mi je bila zelo všeč," je povedala.