nedelja, 20. september 2015

Pedro Damian spregovoril o vrnitvi skupine RBD: "Nimam več upanja"


Nihče ni bolj verjel v vrnitev skupine RBD, kot Pedro Damian, direktor in producent skupine. Večkrat je celo napovedal posebne sestanke članov skupine - čeprav nikoli ni uspel skupaj zbrati vseh šest nekdanjih članov skupine naenkrat - toda resnica je, da se je očitno tudi on naveličal čakanja. "Res je, da sem ves čas govoril, da obstaja upanje. Toda upanja ni več. Zelo malo možnosti je za ponovno združitev skupine," je Pedro priznal v mehiški oddaji Formula Espectacular.

Zadnjič so se, 'v skoraj popolni postavi', zbrali lani, ko so na socialnih omrežjih pravo polemiko povzročile njihove skupne fotografije. Pedro je dejal, da so takrat spregovorili tudi o morebitni vrnitvi skupine (čeprav tega nihče drug ni javno priznal) in ravno tisti pogovor je pokopal vse njegove upe.

"Pogovarjali smo se in resnica je ta, da so ti mladi tako zelo slavni, da so njihovi urniki povsem zapolnjeni," je pojasnil. "Poncho se je v filmski in televizijski industriji zelo uveljavil. Anahi je prva dama Chiapasa, ki se znova posveča svoji glasbeni karieri. Dulce Maria svojo pot nadaljuje v svetu glasbe. Christopher sklada in pripravlja material za novo ploščo. Jaz pa trenutno razmišljam, da bi Christianu ponudil vlogo v moji novi telenoveli."

Pred kratkim je tudi Poncho zanikal govorice o srečanju, ki naj bi ga načrtovali za morebitno ponovno vrnitev skupine. Povsem osredotočen na svojo igralsko kariero je dejal, da ni nikakršne možnosti za vrnitev skupine, obenem pa je vsem svojim nekdanjih+m sodelavcm zaželel vse najboljše pri njihovih načrtih in projektih. Tudi Dulce Maria in Maite že vse od razhoda skupine zanikata kakršnokoli možnost njihove vrnitve. Vrnitev skupine sta vedno najbolj podpirala Anahi in Christian Chavez.

Vir: Formula Espectacular