sobota, 12. september 2015

Dulce Maria in Anahi na isti dan v istem snemalnem studiu z istimi producenti

Duet med Anahi in Dulce Mario bi bil eden velikih plusov na Anahinem novem albumu. Toda kakršnokoli informacijo bodo skrivali do zadnjega trenutka. Obe pevki sta se v četrtek, 10. septembra, nahajali v istem studiu v Mehiki, zaradi česar so se govorice o njunem morebitnem sodelovanju še okrepile. Pevki na nobeni fotografiji nista pozirali skupaj,, sta se pa fotografirali ločeno ob istih producentih. Če je bil njun namen sprožiti govorice, sta svoje delo vsekakor opravili z odliko.



Modni oblikovalec Tony Berber, ki dela z obema zvezdnicama, je bil prvi, ki je pred dobrima dvema mesecema spregovoril o domnevnem duetu med pevkama. V tistem času sta obe pevki na svojih socialnih omrežjih objavili frazo "početi navihane in nagajive stvari", kar bi lahko bil verz pesmi, saj nikakor ne more biti naključje, da sta obe v roku nekaj dni objavili isti izraz.

Ko so jo novinarji povprašali o tej zadevi, pa je Dulce Maria govorice zanikala: "Nimava skupnih načrtov. Verjamem, da ima Anahi pripravljenih veliko presenečen, toda njena plošča je verjetno že tik pred izidom. Morda se na neki točki najinih karier odločiva za skupen projekt, zgodi se lahko karkoli, vendar pa trenutno nimava nobenih načrtov." Na fotografijah je eden izmed producentov fotografiran z obema na isti dan, v istem snemalnem studiu, a tudi on zanika skupen projekt med pevkama. "Ne, ne skupaj. Gre za dva povsem različna projekta," je zapisal na socialnih omrežjih. Jim verjamete?

Vir: Popline