sreda, 9. september 2015

HOLA: Dulce Maria svojim oboževalcem deli nasvete


"Izredni ljudje v vašem življenju so tisti, zaradi katerih je vaše počutje čudovito in veliko lažje sprejmete same sebe," je stavek, katerega Dulce Maria zelo dobro pozna. Pevka je svojo Instagram račun izkoristila, da lahko s svojimi sledilci deli pozitivna sporočila. Pevka najmanj enkrat na teden (ali večkrat) na svojem Instagramu širi sporočila upanja, motivacije in veselja, kar pospremi še s kakšno fotografijo; gesta, katero njeni oboževalci zagotovo cenijo.

Za 29. letnico sta izredno pomembna dobro počutje in notranji mir, zaradi česar si, kljub svojemu izredno zapolnjenemu urniku, vedno vzame čas ter se zahvali za vse, kar ji je dano. Toda kljub dobremu počutju ima pevka še eno potrebo: doseči, da se dobro počutijo tudi drugi. Zaradi tega si poleg fotografij njenih koncertov, profesionalnih dosežkov in najboljših trenutkov njenega vsakdana, vzame čas za pisanje pozitivnega sporočila za vse tiste, ki obiščejo njena socialna omrežja.


"Včasih v najbolj trdni temi najdemo luč ... V tišini najdemo največ odgovorov in v samoti se včasih počutimo najbolj izpopolnjeni, saj se v takšnih trenutkih zavedamo, da nikoli nismo sami, Bog je vedno z nami ... vprašanje je ali si ti z njim? Lahko noč! Rada vas imam," je ena zadnjih objav nekdanje članice skupine RBD.

Njene misli pa seveda niso zapisane samo na njenih socialnih omrežjih, saj je Dulce že izdala knjigo z naslovom Dulce Amergo, recuerdos de una adolescente, v kateri je zbrala nekaj svojih zapisov, katere je napisala med svojim 11. in 20. letom. Prva izdaja je izšla leta 2008, lani pa se je pevka odločila za ponovno izdajo knjige, ki je malce prenovljena, sama pa je bila veliko bolj prisotna v celotnem procesu izdaje.


Tukaj vam puščamo le nekaj najboljših misli, ki so si na socialnih omrežjih prislužile pozitivno sprejemanje ter veliko naklonjenost njenih oboževalcev:

"Takšno je včasih življenje ... Nastane lahko velik vihar, mi pa se lahko osredotočimo na mavrico, ki se pokaže po nevihti ali pa med njo. Mavrica daje upanje in vero, da po vsaki nevihti pride mir, da po vsaki noči znova vzide sonce ..."


"Prepovedano se je predati! Lahko izgubite vse, lahko vam poskusijo vzeti 'vse', kar imate, toda nihče vam ne more vzeti upanja in vere, nihče ne more iztrgati vaše vere v Boga iz vašega srca. In čeprav nimate 'ničesar', imate Boga, kar je pravzaprav vse kar potrebujemo ... Nikoli ne izgubite upanja."

"Sanjajte in trdo delajte za izpolnitev teh sanj, katere je Bog zasejal v vaše srce. Naredite nekaj pozitivnega z darovi, ki jih imate, in nikoli ne dovolite nikomur, da v vas vzbudi občutek, da si ne zaslužite tistega, kar si želite ... Približajte se Bogu, on vam bo pokazal pot."

Vir: HOLA