petek, 28. avgust 2015

Dulce Maria zanika vrnitev k telenovelam


Dulce Maria v tem trenutku svoje kariere svojo pozornost posveča glasbi in filmu, zaradi česar je pred kratkim zanikala svojo vrnitev k telenovelam, čeprav jo je ena izmed njih pred leti popeljala na vrhunec slave. "Osredotočena sem na glasbo, na pisanje besedil ter na vloge v filmih," je nekdanja članica skupine RBD dejala na rdeči preprogi premiere filma Los 33.

Na tej točki svojega življenja pevka ponudbe premleva z mirnostjo in sprejme samo tiste ponudbe, ki se ji zdijo najbolj primerne in ji prinesejo čim več zadovoljstva. Dulce je pred kratkim zaključila uspešno turnejo, na kateri je predstavila svoje zadnje glasbeno delo, pred kratkim pa je razkrila, da ima kar nekaj ponudb v filmskih vodah. "Izbrana imam dva filmska projekta, vendar pa vam ne morem izdati ničesar dokler se ne podpišejo pogodbe," je pojasnila.

Medtem, ko čaka na podpis pogodb za vloge v filmih, pa se bo pevka posvečala predvsem pisanju besedil za njeno novo glasbeno ploščo. "Pričenjam s pisanjem pesmi za novo ploščo, pri kateri se bom veliko bolj posvetila kreativnemu procesu," je dejala.