petek, 18. julij 2014

Dulce Maria si želi vrnitve na filmska platna


Kljub številnim obveznostim, ki jih ima s svojo glasbeno kariero, Dulce ne skriva želje po vrnitvi na velika filmska platna. 

"Načrtovano imam vrnitev k igranju in to zelo kmalu. Definitivno bi rada sodelovala pri filmih, vendar pa se ne odrekam kakšni vlogi v telenoveli, če bi projekt pritegnil mojo pozornost," je povedala v enem izmed intervjujev.

Seveda bo iskanje projektov v igralskih vodah moralo počakati, saj mora pevka najprej zaključiti promocijo svoje nove plošče Sin Fronteras, ki je v digitalni obliki na voljo po vsem svetu. 

"Julija se vračam v Španijo malce kasneje pa tudi v Vzhodno Evropo, septembra me čaka turneja po Braziliji, ter seveda koncerti, ki jih pripravljam za Mehiko."

"To leto bom zaključila in končala osredotočena na glasbo," je dejala pevka med fotografiranjem za revijo Seis Sentidos.

Kmalu pa se bo zvezdnica zaposlila še z nečim. V kratkem bo pričela z vajami za muzikal Rock of Ages, ki bo svojo premiero ugledal oktobra letos. 

"Verjamem, da je življenje velik izziv in to potrjuje moja prepričanja. V tej vlogi bom morala združiti glasbo z igranjem, povrhu vsega pa bom morala peti v angleščini," je povedala igralka, ki bo v muzikalu interpretirala Sherrie Christian.

Dulce Maria je trenutno tudi v pomembnih pogovorih z bratrancema Galindo, saj bo sodelovala kot mentorica v njunem projektu, reality showa Va Por Ti, ki ga pripravlja Univision.

"Velika čast je, da dovolj verjamejo vame in se jim zdim primerna oseba, ki bo lahko svetovala sodelujočim. Menim, da jim lahko pomagam pri njihovi samozavesti, da začnejo zaupati vase, prav tako pa se lahko kot pevka tudi sama veliko naučim," je dejala.