torek, 2. julij 2013

Dulce maria na srečanju z oboževalci v Mehiki

13. maja je Dulce skupaj s svojim uradnim klubom oboževalcev ECLP Mexico pripravila popoldansko srečanje z oboževalci, v katerem ni manjkalo solza, objemov, besed, niti daril. Dulce je s svojimi oboževalci delila vse, za kar ji je njena založba dala zeleno luč.

Seveda so bile najpomembnejše in najbolj pričakovane novice tiste, ki govorijo o njeni novi, težko pričakovani, plošči. Dulce je povedala, da sta ji takrat manjkali le še dve pesmi. Ker plošča še ni končana, še vedno neve, kako jo bo imenovala, niti kateri bo tisti prvi singl, čeprav upa, da bo izšel julija. Kar tri pesmi je posnela v sodelovanju z Cotijem, vendar še ne ve, če se bodo nahajale na plošči ali ne. Na plošči se bosta verjetno nahajala eden ali dva dueta, vendar bo potrebno počakati, da bodo pripravljene vse pesmi, ki bodo poslane drugim izvajalcem, le ti pa bodo sprejeli odločitev. 

Vprašanja so nanesla tudi na tiste skrivnostne govorice, da se Dulce nahaja v Španiji, kjer snema album. Verjeli ali ne, govorice so bile resnične. Dulce je bila v Španiji kar 11 dni. In bila je popolnoma sama. Zanjo je bilo to zelo težko obdobje, saj ji je založba prepovedala izdati, kje se nahaja. Bolj kot karkoli drugega, si je želela čutiti podporo oboževalcev, vendar je morala novico zadržati zase. Toda včasih imamo kanček sreče in tudi ona je bila deležna tega kančka, saj je nekje srečala nekaj oboževalcev. Končno je dobila, kar si je želela, podporo svojih oboževalcev, ki so ob njej ob vsakem koraku, ki ga naredi.

Beseda je nanesla tudi na njeno filmsko vlogo v filmu Alguien ha visto a Lupita, za katerega je Dulce povedala, da verjetno ne bo izšel na DVD-ju, saj se ni vrtel v dovolj pomembnih kinematografih, kar pa seveda ne pomeni, da film ni dober.

Kaj se je zgodilo s tistim realitiy showom, ki bi ga morala posneti za MTV? Menjali so se producenti, ki pa niso bili več del ekipe MTV. Čeprav je bila pogodba že podpisana, so snemanje odpovedali, MTV pa je Dulce ponudil plačilo pogodbene kazni, kar je le ta sprejela.

Po mnenju Dulce je bil videospot Es un drama tako uspešen zaradi odličnih MTV-jevih producentov, saj se zelo dobro spoznajo na svoje delo in zelo dobro vedo kaj bo publika sprejela in česar ne.

Za konec je še izdala, da je izredno presenečena nad štirimi nominacijami, ki jih je prejela s strani Premios Juventud, saj se v tem letu ni predstavila z ničemer novim, razen seveda pesmijo in videospotom Es un drama. Toda nominacij je zelo vesela, saj to zanjo pomeni, da še nismo pozabili nanjo.

Za konec pa prilagamo še nekaj fotografij, s katerimi so nas prisotni na druženju obveščali, kako zadeva poteka:












Vir: @DulceOnlineNews in @DMForoUnivision