torek, 2. julij 2013

Dulce ekskluzivno o svoji novi plošči v oddaji HOY

V oddaji Hoy so na prošnjo vseh oboževalcev Dulce Marie naredili kratek ekskluziven intervju, v katerem je Dulce izdala nekaj informacij o njeni novi plošči, ki je trenutno še v nastajanju.


Dulce je v intervjuju povedala, da na novi plošči dela že skoraj eno leto. V trenutku tega intervjuja je snemala še zadnje pesmi. V to ploščo je vložila veliko truda, veliko besedil je napisala sama, sodelovala pa je s številnimi svetovno znanimi producenti. 

Za to ploščo izjavlja, da je veliko bolj uporniška kot prejšnja. Besedila govorijo o občutkih in doživetjih, ki jih lahko doživi vsak izmed nas, vendar je v njih nekaj sarkazma, ki nakazuje, da se na nekakšen način norčuje iz doživetih izkušenj. Pesmi bodo še vedno pop, zraven pa bodo dodani tudi mehiški ritmi, saj je konec koncev zelo ponosna na svoje korenine.

Pri pisanju besedil in produciranju pesmi je sodelovala tudi z Cotijem, zaradi česar se počuti počaščeno, saj je v svojem delu znan kot velik umetnik, ki je sodeloval s številnimi svetovno znanimi glasbeniki.

V studiu so bili nad Dulce navdušeni. Na koncu so dodali še, da bi naj bil prvi singl znan že v naslednjih nekaj mesecih.

Vir videoposnetka: @DMForoUnivision in @DulceOnlineNews