torek, 4. september 2012

Oboževalci izredno ponosni na svojo vzornico

Vsi dobro vemo, da imajo zvezdniki številne oboževalce, toda oboževalci Dulce Marie so nekaj posebnega. Po razhodu skupine RBD so se številni oboževalci iz vsega sveta združili v eno veliko skupino, ki jo je Dulce poimenovala kar 'Mi ejercito', kar bi v našem jeziku pomenilo moja vojska. Treba je priznati, da se tudi obnašajo tako.

Izredno organizirane skupine delujejo po navodilih pevkinih dveh uradnih strani na twitterju @DulceOnlineNews in @DMForoUnivision. Skupaj 'napadajo' radijske postaje, na katerih prosijo za njene pesmi, prosijo revije za intervjuje, pišejo na televizijske oddaje, da bi jo povabili v njihov program, glasujejo zanjo kjerkoli je potrebno, zaradi česar osvaja nagrade kar eno za drugo... 

Med številni novinarji, radijskimi ali televizijskimi voditelji, so njeni oboževalci izredno priljubljeni. Že večkrat so povedali, tako javnosti kot Dulce Marii, da je njena 'vojska' zelo dobro organizirana, oboževalci so olikani, prijazni, niso vsiljivi in znajo doseči svoje z lepo besedo. Vsakič ko Dulce sliši takšne komentarje, se na njenem obrazu pojavi ogromen nasmešek, zadevo pa pokomentira: "Ese es mi ejercito, los amo!" (To je moja 'vojska', ljubim vas!)

Nekaj dni nazaj so omoževalci pokazali, kako zelo ponosni so na svojo zvezdnico, saj so zanjo na twitterju na Trending Topics Worldwide spravili DulceNuestroOrgullo (DulceNašPonos). Medtem, ko so se trudili ta 'tag' spravljali na TT, pa so svoje tweete pospremili s številnimi pozitivnimi komentarji ponosa, ki jih nihče ni mogel prezreti.


Edino, kar lahko rečemo je, kar tako naprej, Dulce. Za tabo stojijo številni oboževalci, ki ti nudijo svojo podporo in ljubezen v dobrem in v slabem. Prepričani smo lahko, da bomo v prihodnosti tako o zvezdnici, kot o njenih oboževalcih slišali še veliko.