petek, 21. september 2012

Dulce je napisala pesem Reloj de Arena (Peščena ura) za dobrodelno organizacijo Mujeres a Tiempo

21.9.2012

Zadnjih nekaj dni se Dulce nahaja v Monterreju, kjer je posnela pesem Reloj de arena, za katero besedilo je napisala sama. Dulce se je v teh mesecih, ko pripravlja vse za izid svoje druge samostojne plošče, veliko časa namenila v dobrodelne namene. In tudi tokrat je tako.

Mujeres a tiempo je dobrodelna organizacija, ki žense ozavešča, kako preprečiti raka dojk. Organizacija poteka pod okriljem Televise Monterrey in letos mineva že sedem let od njene ustanovitve. Organizacija sodeluje s številnimi zvezdniki in zvezdnicami in letos je njena glavna zvezdnica Dulce Maria.


Dulce je v intervjuju povedala, da je pesem pravzaprav bila napisana med številnimi drugimi, ki jih je napisala za svojo novo ploščo, toda besedilo je bilo zelo primerno za kampanjo Mujeres a tiempo, saj besedilo govori o času, ki mineva in mi smo tisti, ki moramo ta čas, ki nam je dan, kar najbolje izkoristiti. Dulce je pesem že posnela, na začetku zgornjega videoposnetka pa lahko slišimo tudi majhen košček pesmi, ki nakazuje, da je pesem balada. 

Dulce na snemanjih pesmi Reloj de arena:





Za pesem pa so v popoldanskih urah posneli tudi že videospot, za katerega pa trenutno še ni znano, kdaj bo premierno predvajan. Kako je potekalo snemanje videospota, si lahko ogledae na naslednjih fotografijah, ki so jih posneli oboževalci uradnih fan klubov v Monterreyu, ki so zvezdnici sldeili na vsakem koraku.















Vir videoposnetka: @DMForoUnivision Vir fotograij: @DMForoUnivision in @ata2xdulcemaria