torek, 9. april 2019

Zaradi zdravstvenih težav se je morala odpovedati pomembni vlogi


V Mehiki je bilo ve pripravljeno na pričetek snemanj druge sezone telenovele La doña, kjer naj bi poleg Aracely Arámbula v glavni vlogi nastopila tudi mehiška igralka in pevka Dulce María. Mehiška zvezdnica je za seboj že imela preizkušanje oblačil, ki bi jih nosila pred kamero, hkrati pa se je zaradi tega projekta udeleževala težkih in napornih treningov boksa.

33-letna zvezdnica je bila več kot pripravljena na nov izziv v svoji karieri, toda zaradi zdravstvenih težav je morala projekt tik pred začetkom snemanj zapustiti. Kolikor smo uspeli izbrskati, njene zdravstvene težave niso kritične, vendar pa se je Dulce kljub temu odločila prednost dati svojemu zdravju.

Potrebno je omeniti, da 33-letna zvezdnica novice ni sporočila na svojih družbenih omrežjih, saj med igralsko zasedbo nikoli ni bila uradno potrjena, je pa na to temo objavila nekaj namigov na svojem Instagramu. "Na prvo mesto moramo vedno postaviti sami sebe. Biti moramo dobro v duhovnem, čustvenem, duševnem in fizičnem smislu. Šele nato smo sposobni sprejeti tisto, kar nas obkroža: ljubezen, delo, družina, prijatelji," je zapisala v eni izmed objav.