nedelja, 4. november 2018

Prvič je razkrila kako se razume z otrokoma svojega fanta


Malce več kot dve leti in pol zatem, ko je Dulce María javnosti razkrila svoje razmerje s producentom in pisateljem Pacom Álvarezom, je pred mediji odprla svoje srce in spregovorila o temi, ki se je do tega trenutka še nikoli prej ni dotaknila: spregovorila je o tem, kako se razume z otrokoma svojega fanta.

32-letna igralka in pevka je prvič javno spregovorila o treh otrocih svojega fanta, s katerimi pogosto preživlja svoj čas. Njuna ljubezen je z vsakim dnem večja in čeprav sta o poroki že govorila, se skozi vsak dan prebijata počasi, korak za korakom. "Paco je čudovit, občutljiv, predan in kreativen moški, ki me razume in me podpira na vsakem koraku. Seveda sva se o poroki že večkrat pogovarjala in si želiva narediti naslednji korak, a bo to moralo počakati vsaj še eno leto,"je zvezdnica razkrila za mehiške medije.


Pevka pa je že spoznala vse tri otroke svojega izbranca, in sicer 6-letnega sina in 3-letna dvojčka. "Spoznala sem jih in so pravi mali angelčki. Zelo rada preživljam čas z njimi, hkrati pa jim želim dati vedeti, da sem njihova prijateljica. Nikakor ne želim v njih vzbuditi občutka, da želim nadomestiti njihovo mamo. Spoštujem Paca in njegovo nekdanjo ženo in vem, da oba najbolje vesta kaj je najboljše za njune otroke," je pojasnila.