sreda, 10. april 2019

Pojasnila je, zakaj je v zadnjem trenutku zavrnila vlogo


Dulce María se je že nekaj tednov pripravljala, da bi na svoja ramena lahko prevzela izziv, ki ga s sabo prinaša ena glavnih vlog v Telemundovi telenoveli La doña, katere druga sezona se bo pričela snemati že kmalu z Aracely Arámbula v glavni vlogi. Toda, kot smo na naši strani pisali že včeraj, je morala zvezdnica zaradi težav z zdravjem svoje sodelovanje v projektu v zadnjem trenutku odpovedati.

Nepričakovan odhod 33-letne igralke in pevke iz projekta je takoj sprožil različne vrste govoric o pravem razlogu, zaradi katerega je Dulce sprejela tako drastično odločitev. Zaradi tega so pot v rumeni tisk znova našle govorice o njeni domnevni nosečnosti, ki v mehiških medijih redno krožijo že zadnjih nekaj mesecev.





Te govorice žal niso resnične. Zvezdnica je svoje sodelovanje v projektu zavrnila zaradi zdravstvenih težav, natančneje zaradi popolnega padca imunskega sistema. To je igralka razkrila na družbenih omrežjih. "Moj imunski sistem je preprosto prenehal delovati, kar je ogrozilo moje zdravje, zato sem se odločila odpovedati svoje sodelovanje v projektu," je na družbenih omrežjih zapisala Dulce, ki ni pojasnila, o katerem projektu natančno govori.