sobota, 17. december 2016

Znan je datum izida novega albuma Dulce Marie!


Kar dolgo smo morali čakati, da nam je Dulce Maria izdala nekaj več podrobnosti o prihajajočem albumu. No, v včerajšnjem prenosu v živo, ki ga je pevka pripravila na Facebooku, smo izvedeli dve zelo pomembni informaciji, in sicer ime novega albuma ter točen datum izida. No pa pojdimo lepo po vrsti.

Datum izida albuma je predviden 10. marca 2016. Naslovnica albuma, zahvale ter druge grafične podrobnosti albuma so, po pevkinih besedah že zaključene. Najverjetneje pa si vsi želite izvedeti kakšno bo ime novega albuma. No, kaj če bi vam to kar pokazali. Ime novega albuma Dulce Marie je: 


Tako, kot vidite. Naslov novega albuma Dulce Marie je "DM", vključno s to dodano puščico v kraticah. Pevka in igralka je tudi pojasnila, kaj to ime pomeni. "Ta nov logotip črk DM s puščico zame osebno pomeni moč, moč, da nadaljuješ svoje življenje po začrtani poti, da si borec in se boriš zase, za svoje sanje. Zame ta logotip pomeni opis mojih korenin, opisuje od kod prihajam in kam grem. Zelo mi je všeč," je izdala.

Čeprav je zvezdnica vidno utrujena od napornih snemanj je med prenosom izdala še nekaj podrobnosti o filmu Más allá de la herencia, ki naj bi po njenih besedah najverjetneje izšel konec leta 2017 ali najkasneje v začetku leta 2018. Seveda je znova opozorila na škodo, ki jo v svetu povzroča uporaba plastike, prav tako se je spomnila koncertov v Braziliji. Celoten video si lahko ogledate na spodnji povezavi.