četrtek, 5. junij 2014

Hangout z Dulce Mario

Nocoj ponoči, ob približno 1:30 zjutraj, je Dulce imela na svojem YouTube računu Hangout, saj je hotela svojim oboževalcem sporočiti zadnje novice o svoji karieri ter dogodkih ki prihajajo. Hangout je trajal le približno 15 minut, toda razkritih med temi 15 minutami je bila omenjena tudi Slovenija.

Video si lahko ogledate tukaj:


Na kameri se je pojavila z mokrimi lasmi, saj je ravnokar prišla iz photoshoota, ki nas bo, po njenih besedah, precej presenetilo, saj je šlo za fotografiranje v kopalkah, prvič pa je pozirala v bazenu. 

Vsem oboževalcem se je zahvalila za podporo, saj gre njeni plošči odlično v večih državah.

Razkrila je veliko presenečenje: koncert v Sao Paolu bo posnet in izdan v DVD formatu. To bo prvi posnet DVD v njeni karieri kot solistka. Ravno zaradi tega, so koncert prestavili v kraj, kjer bodo lahko sprejeli več ljudi, M&G pa bo zaradi vseh priprav en dan pred koncertom.

V koncerte bodo vključene pesmi iz plošč Sin Fronteras, Extranjera ter nekatere pesmi skupine RBD. Za koncerte ima tudi povsem novo garderobo, sama pa obljublja veliko presenečenj in novosti na koncertih.

Predloge za pesmi, za katere želite, da so vključene v koncerte na turneji "Sin Fronteras On Tour", ji lahko pošljete na njen twitter @DulceMaria.

26. julija bo obiskala Španijo, natančneje Malago z "Sin Fronteras Intimate Tour".

Prejela je več različnih in neverjetnih predlogov za delo, vendar še ni sprejela odločitve za nobenega. Za enega izmed njih bo morala odločitev sprejeti v kratkem.

Za Slovenijo pripravlja presenečenje.

Za konec pa nas je poprosila, da podpremo njen nov single O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo, najpomembneje je, da je čim večkrat predvajan na radijskih postajah. Za pesem je že načrtovan videospot, Dulce nam bo novice o času in kraju snemanja ter drugih podrobnostih sporočila na svojih uradnih socialnih omrežjih.