torek, 17. junij 2014

Dulce Maria z glavno vlogo v muzikalu 'Rock Of Ages'



Dulce Maria je stoodstotno osredotočena na glasbo in ta trenutek po Mehiki promovira svojo novo ploščo Sin Fronteras, vendar kljub temu ni mogla zavrniti privlačne ponudbe gledališkega producenta Gerarda Quiroza, ki ji je ponudil glavno vlogo v muzikalu 'Rock Of Ages', katerega premiera bo oktobra letos.

Dulce Maria je v enem izmed intervjujev povedala, da je prejela ponudbo za glavno vlogo, kjer bo interpretirala Sherrie, neposredno od Gerarda Quiroza.

"Zame je to velik izziv, saj gre za glasbeno komedijo, kjer bom morala tudi peti. Besedila pesmi so v angleščini, kar je zame velik korak naprej. Ta muzikal bo prvič predstavljen v španskem jeziku, toda pesmi klasičnega rocka... bodo v angleščini."

Preostali sodelujoči še niso znani, javnosti pa bodo znani v naslednjih dnevih, je izdala pevka.

"Bila sem počaščena, saj je z mano v kontakt stopil sam Gerardo Quiroz. Dobila sva se, zapela sem nekaj pesmi iz muzikala, zgodbo sva zaključila dva dni kasneje. Nad vlogo sem navdušena in zgleda, da so tudi oni. Zaigrati v teatru, ki je povrhu vsega še muzikal, me vznemirja. Združuje igranje, imam pa tudi priložnost nadaljevati z stvarjo, ki jo najbolj ljubim, kar je glasba."

Nekatere izmed pesmi, ki bodo v muzikalu so: 'I Wanna Rock', 'We're Not Gonna Take It', 'Heaven/More Than Words/To Be With You', 'Waiting For A Girl Like You', 'Wanted Dead Or Alive' in 'I Want To Know What Love Is'.

Leta 2012 sta v filmu 'Rock Of Ages' debitirala Tom Cruise in Diego Boneta (Rocco v Rebelde), trenutno pa muzikal poteka v dveh velikih mestih, New Yorku in Las Vegasu.

Dulce Maria trenutno še vedno promovira svoj novi album Sin Fronteras, na radijskih postajah pa se že vrti njen tretji single O Lo Haces Tu O Lo Hago Yo.

Sin Fronteras bo Dulce Marijo julija popeljal v Španijo, kjer bo imela intimen dogodek s svojimi oboževalci, septembra že ima rezerviranih nekaj koncertov v Braziliji, kmalu pa si želi tudi ponovnega srečanja s svojimi mehiškimi oboževalci.