torek, 17. junij 2014

Dulce Maria s strtim srcem na tekmi med Mehiko in Brazilijo na svetovnem prvenstvu v nogometu


Med intervjujem na eni izmed radijskih postaj, v oddaji 'Todo para la Mujer', je Dulce Maria povedala, da je žalostna zaradi soočenja, ki ga bosta imeli reprezentanci Mehike in Brazilije.

Med intervjujem v oddaji 'Todo para la Mujer' je Dulce Maria priznala, da bo danes njeno srce zlomljeno od žalosti, saj se bosta reprezentanci Mehike in Brazilije soočili na svetovnem prvenstvu v nogometu. Pevka je že večkrat jasno izrazila posebno ljubezen, ki jo čuti do Brazilije, toda na svetovnem prvenstvu mora podpirati svojo ekipo, ki je v tem primeru Mehika.

V pogovoru je razkrila, da ne izključuje kakšne vloge v brazilski telenoveli ali celo možni selitvi v Brazilijo, kjer bi nekaj časa živela.

Trenutno po medijih krožijo govorice, da ima pevka težave s svojo založbo, saj ni izpolnila nekaterih obveznosti, ki jih je zanjo in za njen novi album načrtoval Universal.

Verjetno je neizpolnitev obveznosti prihajajočih projektov, saj bo Dulce v prihodnjih mesecih nastopila kot sodnica v resničnostnem šovu 'Va por ti'. V intervjuju z Javierjem Pozo je povedala: "Všeč mi je, ker je vse povezano s tem, kar ljubim, glasbo. Upam, da v prihodnjem letu pridejo novi projekti."

Pevka bo imela v soboto, 21. junija podpisovanje, ki bo potekalo v Terrazi de Lomas Verdes od pete ure popoldna dalje.