sreda, 24. januar 2018

14. let po pričetku snemanj telenovele Rebelde mati in hči znova skupaj!


Najverjetneje se še vsi spominjate zanimivih in smešnih prigod med Roberto Pardo (Dulce María) in njeno mamo, Almo Rey (Ninel Conde), v priljubljeni mladinski telenoveli Rebelde, ki je pred nekaj leti zasvojila tudi Slovenijo. 

No, fikcijska mama in hči sta se po dobrih 14. letih od pričetka snemanj mladinske telenovele, ki se je v nekaj letih prelevila v svetovni fenomen, znova srečali. Fotografijo, ki je ovekovečila ta trenutek, je na družbenih omrežjih objavila Ninel Conde, ki je ob fotografiji zapisala: "Rada te imam, lepotica!"


Na njeno objavo pa se je odzvala tudi Dulce María, ki je svoji "drugi mami" odpisala: "Tudi jaz te imam rada. Veseli me, da sva se znova srečali."


Če bi to fotografijo primerjali s tistimi, ki so nastale med snemanji telenovele Rebelde, bi si upali trditi, da se zvezdnici v tem času nista skoraj nič spremenili. Kot da zanju leta sploh niso minila. Brez dvoma pa sta zvezdnici med številnimi oboževalci obudili mnogo lepih spominov na čas, ko je ves svet zajela "uporniška mrzlica".