sobota, 9. december 2017

S svojim sporočilom je utišala vse, ki ji ne privoščijo sreče


Pred kratkim so se številni spraševali, le kaj se je zgodilo z mehiško pevko in igralko Dulce Mario? Pevka je na družbenih omrežjih objavila dolgo sporočilo, polno namigovanj, namenjenih osebi ali osebam, katerih pa ni jasno opredelila oziroma izpostavila. 

Te besede spremljajo fotografijo, na kateri jo lahko vidimo nasmejano ob svojem fantu, Pacu Álvarezu. "Ne dovolimo, da nas ljudje, ki sami niso srečni in ne iščejo svoje sreče, okužijo z vso svojo negativno energijo. Vsak izmed nas žanje, to kar tokom dni, mesecev ali let sejemo. Življenje ti povrne vse, kar dajemo, zato je naša srca potrebno zapolniti z odpuščanjem, mirom, harmonijo in velikodušnostjo. Pozabiti moramo na maščevanje, zamero in zavidljivost. Naj naša pot na tem svetu pomaga razsvetliti življenja ljudi okoli nas, ki se neutrudno borijo za dosego svojih sanj in ciljev, namesto tistih, ki nas želijo od tega odvrniti in nas uničiti. Sonce vedno vzide za vse nas!" je zapisala v sporočilu. 


Le komu je zvezdnica namenila te besede? Brez dvoma 32.letna igralka preživlja eno najboljših etap v svojem življenju, ne le v svojem zasebnem, temveč tudi v svojem poklicnem življenju. Njeno sporočilo je dalo jasno vedeti, da v njenem življenju prevladujejo pozitivna čustva in doživetja in kdorkoli ji je želel s svojimi komentarji škodovati, se je močno opekel, saj je glavni cilj Dulce Marie še naprej boj za uresničitev sanj in seveda srečo.

Vir: People