sobota, 9. december 2017

Predstavila je svoj nov parfum


Mehiška pevka in igralka, Dulce Maria, je pred nekaj dnevi javnosti predstavila svoj nov parfum Let’s rock, ki ga je že nekaj časa moč najti na prodajnih policah. "Sama sem precej odvisna od parfumov, saj jih vsakodnevno uporabljam. Izbor parfuma, ki ga bom določen dan uporabila je odvisen od mojega razpoloženja, pa tudi od kraja, kamor sem namenjena," je med novinarsko konferenco priznala 32-letna zvezdnica.

Z izvirno zasnovo, katero je navdihnila njena ljubezen do glasbe, parfum prihaja v steklenički, v obliki kitare. "Steklenička ima obliko kitare, a je obenem oblika podobna tudi metulju. Združuje magijo in glasbo, kar sta zame dve pomembni stvari, s pomočjo katerih uresničujem svoje sanje," je pojasnila.

Glavna junakinja serije Muy padres je vse svoje oboževalce, pa tudi druge povabila, naj kupujejo mehiške izdelke. "Hvala vsem, še posebej pa bi se rada zahvalila podjetju Fraiche. S ponosom vam predstavljam svoj novi izdelek pod imenom Let's rock, obenem pa bi želela povabiti prav vsakega izmed vas, da pričnemo kupovati izdelke mehiškega porekla, saj bomo s tem pomagali nam, naši državi in našim podjetjem. Sama sem zelo vesela, ko vidim, da moje parfume kupujejo ljudje, ki sploh ne živijo v Mehiki, saj parfumi v nobeni drugi državi niso naprodaj," je dejala.

Čeprav je zvezdnica šele pred nekaj dnevi zaključila snemanja serije Muy padres, že razmišlja o svojih načrtih za prihodnost, ob tem pa ne zavrača ideje o sodelovanju s katerim izmed nekdanjih članov skupine RBD. "O tem še niso potekali nobeni pogovori, a bi sama z veseljem sodelovala v kakšnem projektu s katerim izmed svojih nekdanjih sodelavcev iz skupine RBD. Edina stvar, ki je pripravljena na izid je dokumentarce o skupini RBD, ki naj bi izšel kmalu," je priznala.

Za konec se je zvezdnica svojim oboževalcem zahvalila za vso ljubezen in podporo, ki ji jo izkazujejo na vsakem koraku, obenem pa jih je pozvala, naj se borijo za svoje sanje in naj jih na njihovi poti nihče in nič ne ustavi.