petek, 1. maj 2015

Dulce Maria spregovorila o svojem ljubezenskem življenju: "Nikoli se nisem zaljubila v oboževalca"


Dulce Maria je bila pred kratkim na obisku v Braziliji, kjer je opravila večje število intervjujev za radijske postaje, revije, časopise in televizijske oddaje. Med vsemi obveznostmi na njenem urniku, si je pevka vzela čas ter bila gostja v oddaji Raul Gil, kjer je razgalila svoje srce. "Nikoli se nisem zaljubila v svojega oboževalca," je dejala.

Trenutno je Dulce zaljubljena. "Ni slavna oseba, je podjetnik," je dejala pevka, medtem ko je priznala, da se nikoli ni imela časa spogledovati s kakšnim brazilskim fantom. Vedno, ko pridem, je to zaradi dela in enostavno nimam časa, da bi koga spoznala. Brazilci so zelo intenzivni, strastni in ljubeči."

Razkrila je tudi kakšen je njen tip moškega, ki jo najbolj privlači. "Všeč so mi moški z velikimi rokami, z močno osebnostjo, samozavestni, avtentični ter malce starejši od mene."

Ob spremembi teme je pevka spregovorila tudi o svoji osebnosti. "Sem ekstremistka. Včasih sem vesela in sanjava, spet drugič malce slabovoljna, refleksivna in globoko zamišljena. Med 18. in 20. letom sem bila precej uporniška, zaradi česar sta imela moja starša kar precej dela z mano, nato pa sem odrasla," je dejala, priložnost pa je izkoristila, da je zanikala govorice o svoji nosečnosti. "To je laž. Nekoč v prihodnosti se bo morda uresničilo. Zelo je smešno prebirati novice o moji nosečnosti, saj so navadna laž."