torek, 3. december 2013

Joče od sreče

5.11.2013


V zgodnjih jutranjih urah je Dulce Maria na svojem YouTube kanalu objavila videospot za svoj prvi singl iz nove plošče, Lagrimas, in že v nekaj urah si ga je ogledalo več kot 17.000 ljudi. Nekdanja članica skupine Jeans je videospot skupaj z Julionom Alvarezom posnela že septembra v Los Angelesu. Pesem je napisal Koko, gre pa za mešanico mes popom ter regionalno mehiško glasbo, s katero pevka išče uspehe na novih glasbenih področjih.

V videospotu lahko vidimo različne strani Dulce Marie. Na plaži z modelom, ki naj bi bil njen partner, kjer prikazujeta svoje neuspelo razmerje. Na koncertu, kjer vidi Juliona, ki jo povsem očara. Scena, kjer oba na svoj način predstavljata pesem. Ter seveda za konec scene, kjer se Dulce s kabrioletom vrača na plažo, s prebliski o doživeti romanci.

Ni prvič, da pevka sede v avto, ki postane del njene zgodbe. Prvič se je to zgodilo ob njenem povratku v glasbene vode s skupino Jeans na snemanjih videospota za pesem Entre azul y buenas noches, ki se je nahajala na plošči Cuarto para las cuatro, kasneje s skupino RBD za pesem Celestial.

Ta produkt Cotija ter Carlosa Lare vključuje pesmi, ki jih je napisala sama v sodelovanju z bratoma Jose Luisom ter Raulom Romo ter duetom z Frankie J. Tako pesem kos videospot Lagrimas pa je že na voljo v digitalnih trgovinah.