torek, 3. december 2013

Dulce Maria sodeluje pri kampanji Someone Like You


Pevka Dulce Maria sodeluje pri akciji, ki mlade med šestnajstim in štiriindvajsetim letom starosti ozavešča o preprečevanju spolnih bolezni, kot je na primer virus HIV. Govorimo o kampanji Someone Like You, katere cilj je s čim več informacijami ozavestiti mlade o spolno prenosljivih boleznih. Tako se je pevka pred kratkim predstavila na tiskovni konferenci, na kateri sta jo spremljala tudi seksologinja Elsy Reyes ter direktor MTV-ja Erick Zermeno.

Na tiskovni konferenci sta bili izpostavljneni pomembnost komunikacije ter pomembnost informacij, s pomočjo katerih bi se mladi lahko izognili napačnim oziroma slabim odločitvam. To je že tretje leto zapored, ko s to kampanjo poskušajo premostiti ovire, ki še vedno obstajajo, ko govorimo o širjenju spolno prenosljivih bolezni ter preprečevanju le teh.

Kampanja Someone Like You se bo širila preko digitalnih programov za mlade, na njihovi uradni spletni strani someonelikeme.tv, mladina bo lahko dostopala do informacij o spolni vzgoji kjerkoli se nahaja, po vrhu vsega pa bodo lahko naložili svoje videoposnetke, zgodbe ter fotografije, ki jih bodo želeli deliti z drugimi.

Vsekakor gre za odlično pobudo, za katero upajo, da bodo pritegnili pozornost in podporo mladih z vsega sveta.

Vir: http://www.primeroespectaculos.com/2013/11/27/dulce-maria-participa-en-campana-someone-like/