sreda, 11. september 2013

Dulce Maria se vrača!


Lagrimas (Solze) je pesem, ki najavlja drugo samostojno ploščo pevke, v kateri se združujeta dve glasbeni zvrsti: pop in banda, s svojim glasom pa se je zraven pridružil tudi Julion Alvarez.

"Moj prvi singl je zelo zanimiva mešanica, se povsem razlikuje od ostalih pesmi, ki se nahajajo na novi plošči, pojem jo v duetu s pevcem bande, ki je v tem primeru Julion Alvarez. Pesem ima ta mehiški značaj, ki ga hočem prikazati vsem državam, kjer bo izšla nova plošča," je dejala.

Lagrimas je zelo romantična pesem, govor o dveh ljubeznih, ki sta se odločili napisati zgodbo, oddaljeni druga od druge: "Solze te običajno vodijo do žalosti, ta pesem pa govori o solzah ljubezni, torej govorimo tudi o solzah veselja, navdušenja, nemoči, jeze ter veliko drugih stvari," je dejala mlada zvezda.

Pesem se že vrti na vseh radijskih postajah po Južni Ameriki, pesem, ki bo zagotovo na noge postavila vso publiko: "Pesem, v kateri jaz čutim veliko strasti, veliko čutnosti ter ljubezenskih razočaranj, nanjo pa se da tudi plesati, saj je fuzija vsega po malem. Solze te pesmi govorijo, da če obstaja velika ljubezen med dvema osebama, le ti ne moreta svojega življenja deliti z nekom drugim," je zaključila.

Nova plošča bo na prodajne police prišla oktobra letos, medtem, pa lahko Dulce spremljate v telenoveli Mentir para vivir, kjer je upodobila Jaquie.

Vir: http://www.televisa.com/telenovelas/mentir-para-vivir/noticias/640407/dulce-maria-esta-regreso/