sobota, 20. april 2013

Dulce pravi: "V vsem je potrebno najti ravnovesje"

Mehiška pevka in igralka, Dulce Maria, je pokazala kako zelo zrela je za svoja leta. Pravi, da se je naučila kako dati prednost pomembnim stvarem in vedno išče ravnotežje, zaradi česar zadnja leta ni sprejela nobene vloge v telenovelah, čeprav so ji oboževalci že večkrat povedali, da jo pogrešajo v tej vlogi.

Tekstopiska in filmska igralka je že pred časom v Los Angelesu za medije izjavila: "Živi danes. Ne izključujem možnosti nadaljnjega igranja v telenovelah, to je le del moje kariere in uživam v tem, toda v tem trenutku sem osredotočena na glasbo. Hočem, da ljudje vidijo, da kar počnem je povsem resno, veliko pišem in hočem, da slišijo kar pišem."


V ekskluzivnem intervjuju za Focus, specializiranem programu za telenovele, ki se predvaja ob sobotah ob 10:30 zvečer, je zvezdnica, ki je zaslovela s skupino RBD, povedala, da ima v njenem življenju v tem trenutku glasba, katero združuje s svojim zasebnim življenjem, v katerem poskuša čim več časa preživeti s svojim fantom, s katerim je v zvezi že kar precej časa.

Ob obisku v Dominikanski Republiki je povedala, da ima posebno vlogo v filmu No dejen caer a Alberto en tentacion (Quiero ser fiel), kjer interpretira Carlo, nedložno, pridno dekle, ki si močno želi spoznati nekoga.

"Povabili so me in sprejela sem ponudbo, ker se mi je bil scenarij zelo všeč. Zgodba je zabavna in govori o tem, zakaj so moški nezvesti," je odgovorila na vprašanje novinarke Carmen Elene Manrique za program Focus.

Dulce nam je zaupala tudi, da je prišla v našo državo po zelo dolgem času. nazadnje je bila v Dominikanski Republiki s skupino RBD, sedaj pa se je vrnila na snemanje filma, vendar pa ni imela priložnosti za podrobnejši obisk države.

Scenarij za film je napisal Leonardo de Leon, direktor filma je Joe Mendez, producenta pa sta Esteban Martin in Leonardo de Leon. Glavno moško vlogo ima Valentino Lanus, ostali del ekipe pa dopolnjujejo igralci Lisbeth Santos, Evelina Rodriguez, Sandra Echeverria, Saul Lisazo, Felipe Polanco (Boruga), Emiliano Diez, Michael Miguel, Kenny Grullon, Cuquin Victoria in Jenny Blanco.