sobota, 20. april 2013

Dulce Maria se vrača na filmska platna



Mehiška pevka in igralka, Dulce Maria, se vrača na filmska platna več kot leto dni zatem, ko je glavno vlogo zaigrala v filmu Je kdo videl Lupito (Alguien ha visto a Lupita). Tokrat se na filmska platna vrača z novo komedijo dominikanske produkcije Joeja Mendeza, Ne dovoli pasti Albertu v skušnjavo (No dejen caer a Alberto en tentacion), za katero scenarij je napisal Leonardo de Leon.

V filmu bo glavno moško vlogo zaigral, prav tako mehikanec, Valentino Lanus. Gre za komedijo brez meja, ki pripoveduje -tako vsaj pravi scenarist- avtentično dominikansko zgodbo, ki pa je hkrati univerzalna. Alberto je sin zakoncev, očeta dominikanca in mame mehikanke. Na njun zakon močno vpliva nezvestoba moža, zaradi česar je Alberto trdno odločen, da noče slediti korakom svojega očeta. Ko le ta umre, je Alberto prisiljen pustiti univerzo, da bi poskrbel za družinsko podjetje, kjer pa se mora soočiti s skušnjavo, v katero ga vodijo stiki z eno izmed strank podjetja.

Široka paleta sodelujočih pri tej dominikanski komediji vključuje Lizabeth Santos, Evelino Rodriguez, Sandro Echeverrio, Emiliana Dieza, Michaela Miguela, Kennyja Grullona, Saula Lisazo in Felipeja Polanca (Borugo).

Snemanje se je pričelo v začetku aprila, film pa bo najverjetneje na filmska platna po latinoameriki prišel konec tega leta.

"Ta lik je bil velik izziv, saj se močno razlikuje od vseh dosedanjih likov, ki sem jih kdaj interpretirala in samo upam lahko, da vam bo všeč," je povedala Dulce o svoji vlogi.