nedelja, 22. april 2018

Na rdeči preprogi v spremstvu svojega izbranca


Le redkokdaj imamo Dulce Marío na rdeči preprogi priložnost videti z njenim izbrancem, Pacom Álvarezom. To smo imeli priložnost videti na predpremieri biografske serije o Luisu Miguelu, kjer sta vsem prisotnim jasno pokazala, da je njuna ljubezen močnejša kot kdajkoli prej.

Pevka in igralka je na rdeči preprogi novinarjem priznala, da že komaj čaka na ogled prvega dela serije, ki govori o življenju ikoničnega mehiškega pevca. Še posebej navdušena pa je nad serijo zato, ker v njej v glavni vlogi nastopa njen dobri prijatelj Diego Boneta, s katerim sta se pred več kot 12. leti spoznala na snemanjih mladinske telenovele Rebelde. "Komaj že čakam, da si bom lahko na televizijskih zaslonih ogledala zgodbo o priljubljenem pevcu, še posebej pa komaj čakam, da v glavni vlogi vidim svojega dobrega prijatelja, Diega, s katerim sva pred leti sodelovala v telenoveli Rebelde. V veselje mi je gledati, kako se je od takrat prelevil v moškega in pravega zvezdnika," je dejala 32-letna zvezdnica.


Dulce se je pred kratkim odločila za kratek premor, saj si nekaj časa preživeti umirjeno, brez vsakodnevnih obveznosti, posvetiti pa se želi tudi ljubezni. Kljub temu pa zvezdnica pridno piše besedila in sestavlja melodije. "Po zaključku snemanj telenovele Muy padres sem si privoščila kratek oddih. Kljub temu ves čas delam na zelo osebnem projektu. Pripravljam pesmi, ki sem jih tokom let napisala sama, saj jih želim izdati na albumu. Nisem prepričana ali bo pesmi dovolj za cel album ali pa bodo izšle posamezno," je dejala.

Seveda novinarji niso mogli mimo vprašanja o njenem razmerju in morebitni poroki. "Ko bova pripravljala poroko in zabavo, boste še pravi čas izvedeli," je dejala nasmejana o svojem razmerju, ki traja že dobro leto in pol.

Vir: CARAS