sobota, 24. november 2012

Zadnje novice...

Čeprav smo malce zanemarili naš blog, smo spet nazaj z novimi novičkami o naši zvezdnici. Sicer se okoli zvezdnice ni dogajalo veliko novega, imamo pa nekaj novičk in fotografij, s katerimi va bomo (upamo) malce polepšali dan.

Kot že veste iz starih novičk, je Dulce v večih intervjujih izjavila, da bo pesmi za svoj album posnela izven Mehike, izven svojega rodnega kraja. Verjeli ali ne, je držala besedo. In kje se je zvezdnica nahajala? Nikjer drugje kot v Evropi. Vas zanima kje natančno? V prečudovitem španskem glavnem mestu Madridu. Njen prihod, nastanitev in odhod so bili velika skrivnost, saj zvezdnica ni obvestila svojih oboževalcev, kje se nahaja. Številni oboževalci so se seveda zelo razburili, toda pojavile so se govorice, da je Dulce s svojo založbo Universal Music Mexico podpisala pogodbo, s katero se je zavezala molčečnosti in ni smela izdati svoje lokacije. Seveda pa so oboževalci dobro opravili svoje delo in so, takoj ko so se pojavile govorice, da se mehiška zvezdnica nahaja v Španiji, uporabili vse svoje vire ter jo seveda našli, kar dokazujejo številne fotografij, ki so se kaj hitro pojavile na blogih, twitterju in facebooku. Nekaj jih lahko vidite tudi tukaj:







Poleg tega je v njeni rodni Mehiki izredno dober sprejem med publiko požel njen film Alguien ha visto a Lupita? (Je kdo videl Lupito?). Zvezdnica je bila prisotna na premieri v številnih mestih, ravno včeraj (petek, 23.11.2012) se je nahajala v Guatemali, kjer je bila premiera filma. Na rdeči preprogi je sijala kot še nikoli:


Vir fotografij: @DulceOnlineNews